Hongerklap
Hunkeren naar voedsel of het vreemde en ongewone verlangens naar voedsel en zelfs bizarre dingen zoals steenkool, grond en zand, komt vaak voor. Deze zijn meer vatbaar en ernstige tijdens de zwangerschap.

 

Striemen
Als uw lichaam uitbreidt om de baby tegemoet te komen, zal uw huid en uitrekken wanneer je groter groeit. Deze uitbreiding komt meestal met striemen die zichtbaar zijn in uw huid. Het moet een schok zijn om het te moeten aanshouwen maar het is normaal. De lijnen zijn meestal op je buik, dijen en borsten. Sommige huidtypes zijn meer vatbaar. Er is geen 100% betrouwbare manier om te voorkomen dat ze, maar crèmes en dieet kan helpen. Ze doen verdwijnen van een groot deel in de tijd, vooral na de zwangerschap.

 

Veranderingen in je seksleven
Of voel je je meer of minder sexy (beide zijn normaal voor een zwangerschap), moet u uw liefde leven te wijzigen om ruimte te maken voor een grote bult en een lichaam die dagelijks van vorm verandert.

 

Image / zelfvertrouwen
Het is moeilijk om zich zelfverzekerd en goed over jezelf als u waggelen in de straat, twee keer de normale grootte. Als u crisis getroffen, nog wat begeleiding, iemand om je te herinneren aan wat een fantastische werk dat je doet.

 

Contracties
Dit zijn de krachtige golven je voelt over je buik, dijen, rug en benen wanneer je baarmoeder werkt om te duwen uw baby. Het heet arbeid, want het is hard en het is werk. De intensiteit en frequentie variëren arbeid vordert. Gelukkig, er is een scala van pijnbestrijding opties beschikbaar, zoals geboorte zwembaden om ruggenprik. Leer wat uw mogelijkheden zijn en schrijf een geboorte plan.
De controle te verliezen van de blaas en darmen