Veel vrouwen realiseren zich pas erg laat dat ze zwanger zijn. De emoties die ze op dat moment voelen, verschillen; van pure vreugde tot woede en frustratie.

Het is op dit moment van waanzin dat een aantal van de meest impulsieve beslissingen worden genomen. Dat komt omdat de meeste vrouwen die voor het eerst moeder worden, worden overweldigd door de simpele gedachte dat ze binnenkort moeder zullen zijn. Sommige zijn hen zijn bang om dat idee te delen met hun voogd of ouders. Op dit moment van grote angst, hopeloosheid en verwarring nemen sommige vrouwen de meest drastische beslissingen waaronder het doen van geheime abortus, zelfmoord, de zwangerschap te verbergen of weg te lopen van huis.

Alleen met de juiste begeleiding en informatie, kunnen zwangere vrouwen genieten van hun zwangerschap.Op deze Zwangere fabeltjes website bieden wij ondersteuning en begeleiding aan hen die er voor de eerste keer achter komen dat ze zwanger zijn.

Als je eenmaal hebt ontdekt dat u zwanger bent, zal het meestal waarschijnlijk emoties van frustratie en emotionele nood en de vreugde en geluk voor anderen. Stress is de eerste vijand van elke zwangerschap. De belangrijkste eerste stap te doen is om iemand te vinden die je vertrouwt over de zwangerschap alvorens een drastische beslissingen te praten.

Er zijn een paar dingen die je moet begrijpen en te leren als je zwanger bent. Het eerste ding is dat je een moeder zal zijn en dat komt met een heleboel van de verantwoordelijkheden en de besluitvorming, met inbegrip van het maken van de prioriteiten van wat het beste is voor u en uw kind.
In de tweede plaats verandert tijdens de zwangerschap het lichaam vanwege het extra leven dat groeit in uw buik. Het merendeel van de veranderingen zullen zichtbaar zijn en vandaag nemen we u over een pad langs een aantal van de meest voorkomende veranderingen die u zult zien en ervaren.